ISA online helpt je met Social Media Marketing

Website optimalisatie

Een goede vindbaarheid begint met website optimalisatie! ISA online zorgt ervoor dat jouw website zoekmachinevriendelijk wordt qua structuur, inhoud, gebruiksvriendelijkheid en techniek.

Kies je voor een online marketing abonnement bij ISA online, dan start ik met de optimalisatie van je website.

Een goed geoptimaliseerde website is voor de zoekmachines makkelijker te lezen en te beoordelen. Dit heeft een positief effect op de posities in de zoekmachines.

Website optimalisatie is niet alleen noodzakelijk om goed gevonden te worden, maar je zorgt ook voor een prettige gebruikservaring voor je bezoekers! De bezoekers van je website kunnen de informatie die ze zoeken sneller vinden, en ze worden meer aangespoord tot actie. Bijvoorbeeld contact opnemen of het aanschaffen van een product.

Kies je voor een online marketing abonnement bij ISA online? Dan zorg ik ervoor dat je website volledig geoptimaliseerd wordt.

Wil je graag zelf aan de slag met de optimalisatie van je site? Kies dan voor een uitgebreid website analyse rapport. In dit rapport staan alle aanpassingen beschreven die je moet maken om jouw website te optimaliseren.

 

Website optimalisatie: structuur

Een belangrijk onderdeel van website optimalisatie is de structuur van je website. Zit de menu structuur helder en logisch in elkaar? Is de interne link structuur op orde? Ik beoordeel de structuur van je website en pas deze aan zodat je website makkelijker te indexeren is door de zoekmachines.

Website optimalisatie: inhoud

Ik kijk of de inhoud van je website aansluit bij de zoekvragen van je potentiële klanten. Op basis van een uitgebreid zoekwoorden onderzoek richt ik de pagina's van je website in. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle elementen die voor de zoekmachines belangrijk zijn (bv. titels, kopteksten, alt tags) goed zijn ingevuld.

Website optimalisatie: techniek

Bij website optimalisatie kijk ik uiteraard ook uitgebreid naar de techniek van je website. Kan de snelheid van je website nog verbeterd worden? Is je website ook geschikt voor mobiele apparaten?

Website optimalisatie: conversie

Met een goed geoptimaliseerde website trek je meer bezoekers. Maar deze bezoekers wil je natuurlijk graag omzetten in klanten! Een onderdeel van het website optimalisatie traject is dan ook het conversie gericht inrichten van je website.