ISA online helpt je met Social Media Marketing

Social Media Marketing uitbesteden

Social media is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Via een juiste inzet van social media marketing kun je als ondernemer nieuwe klanten vinden, en bestaande klanten meer aan je binden. Social media marketing uitbesteden aan een specialist betaalt zich snel uit!

Moet je als bedrijf social media marketing gaan inzetten? Natuurlijk! Het is een goedkope en effectieve manier om in contact te komen (en te blijven!) met je klanten. Elk bedrijf, groot of klein, heeft baat bij een goede social media strategie.

Je hebt een twitteraccount, een FB bedrijfspagina, een Google+ pagina, een LinkedIn profiel en maakt gebruik van Pinterest. Dan heb je de belangrijkste social media kanalen te pakken. Laat de klanten nu maar komen! Helaas werkt het in de praktijk niet zo. Het gebruik van social media moet geen doel op zich zijn. Social media marketing is een middel, naast je andere online marketing activiteiten, om in contact te komen en te blijven met je doelgroep.

Het bijhouden van social media kost tijd. En je moet iets te vertellen hebben dat interessant of leuk is voor jouw doelgroep. Veel bedrijven maken in het begin de fout zich op allerlei social media kanalen te profileren om er dan later achter te komen dat het toch iets meer werk is dan ze van te voren ingeschat hebben. En waar blijven die klanten nou?

Focus je in het begin liever op 1 social media kanaal. En doe dat goed. Een goed gebruik van social media verdient zich altijd terug! Je kunt je social media marketing uitbesteden aan ISA online. Ik zorg voor een effectieve inzet van social media marketing voor jouw bedrijf!

Social media strategie

Je weet zelf als geen ander wat er speelt in jouw branche en wat je doelgroep aanspreekt. Met een stukje begeleiding en advies vanuit ISA online kun je dan ook zelf je social media bijhouden. Op basis van een uitgebreide social media strategie voor jouw bedrijf kun je zelf aan de slag! Maandelijks ontvang je van mij een rapportage en tips en opdrachten voor de volgende maand.

Social media training

Je wilt graag aan de slag met het zakelijk inzetten van social media, maar je wilt natuurlijk wel eerst weten hoe je social media marketing voor jouw bedrijf zo effectief mogelijk kunt inzetten. Volg dan een social media training bij ISAonline. De trainingen zijn altijd 1 op 1! Het gaat immers om de specifieke inzet van social media marketing voor jouw bedrijf. De social media training duurt een halve of een hele dag en is er voor beginners en gevorderden.

Social media marketing uitbesteden

Het bijhouden van social media kost tijd. En daar ontbreekt het nou net aan bij de meeste ondernemers. Je kunt dan ook beter social media marketing uitbesteden. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van social media weet ik wat er wel en niet werkt. Ik onderhoud dan ook graag (geheel of samen met jou) je social media kanalen. Jouw kennis van je branche en doelgroep gecombineerd met mijn kennis van social media marketing is een garantie voor succes!

Adverteren op social media

Social media biedt uitstekende mogelijkheden om te adverteren. Zeer doelgroepgericht en goedkoper dan adverteren via de zoekmachines!