ISA online = Isabel Lauwen

Online marketing specialist met jarenlange ervaring. Een beetje een nerd....maar wel een commerciële. Ik zorg graag voor jouw online succes! Dat doe ik door jouw website beter vindbaar te maken, het adverteren in zoekmachines, het beheer van je social media kanalen en het versturen van e-mail nieuwsbrieven.

Ik weet als geen ander hoe ik ervoor kan zorgen dat jouw bedrijf succesvol wordt en blijft door een effectieve inzet van online marketing!

In 1997 was het zover.... Met mijn 33k6 modem zag ik (na heel veel gedoe) voor het eerst de homepage van Worldonline op mijn beeldscherm verschijnen. Nieuwsgroepen, IRC kanalen, websites....ik kon er geen genoeg van krijgen! Geen wonder dat ik mijn loopbaan begon bij 1 van de bekendste internetproviders in Nederland. Al snel had ik ook mijn eigen website gemaakt. Gewoon in het kladblok van Windows 95 :-) Eerst was mijn website niet zo bekend, maar al snel namen de bezoekers toe. Ik plaatste regelmatig nieuwe content, andere websites plaatsen uit zichzelf een link naar mijn website en er werd over mijn website gepraat op forums en in nieuwsgroepen. Eigenlijk was ik dus onbedoeld al heel goed bezig met zoekmachine optimalisatie!

 

In de jaren daarna werd zoekmachine optimalisatie steeds meer een spelletje: wie kon de meeste links krijgen/kopen? Wie kon de meeste zoekwoorden in de teksten kwijt? Wie wist de beste trucjes om de zoekmachines om de tuin te leiden? Gelukkig zijn die tijden zo goed als voorbij. We gaan weer terug naar de basis: een goede technische en gebruiksvriendelijke basis, content die echt van meerwaarde is voor je doelgroep, waardering van andere waardevolle websites en interactie met je bezoekers via social media.

Stuur me een mailtje of bel me, en ik vertel je graag vrijblijvend wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!

 

liefde voor online

web analytics

betaalbaar

15 jaar online ervaring

persoonlijke benadering

duidelijke analyses

Met hulp van ISA online wordt ook jouw website of webshop een succes. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Online succes door online marketing!

ISA online is er juist voor de kleine en middelgrote ondernemingen. Als ondernemer hoef je tegenwoordig niet meer achter te lopen op het gebied van online marketing. Juist als kleine of middelgrote ondernemer kun je je concurrentie voor blijven en groei realiseren door een effectieve inzet van online marketing. Grotere onderneming? Tijdelijke inhuur is altijd mogelijk!

ynno
verkeersacademie
hinloopen klene
oestercompagnie
depot noord
cm staal
bruizt