Trainingen online marketing, seo en social media marketing

Online marketing training

Wil je graag zelf aan de slag met online marketing, social media marketing of met het bijhouden van je website? Volg dan een online marketing training bij ISA online!

Wil je zelf actief aan de slag de resultaten van je website of webshop gaan verbeteren? Volg dan een online marketing training bij ISA online! Je kunt de volgende online marketing trainingen volgen: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media marketing, conversie optimalisatie en e-mailmarketing. Daarnaast kun je ook een training volgen in het gebruik van WordPress.

Vooraf bespreken we je kennisniveau, welke onderwerpen je wilt behandelen, de duur van de online marketing training en wat je met de training wilt bereiken. De online marketing trainingen zijn altijd 1 op 1, niet in een groep! Dus helemaal afgestemd op jouw bedrijf, jouw doelstellingen en jouw kennisniveau. Het is wel mogelijk de online marketing training samen met 1 of meerdere werknemers of collega's te volgen.

De online marketing training is geheel afgestemd op jouw wensen, jouw kennisniveau en jouw bedrijf!

SEO training

Leer hoe je meer bezoekers naar je website trekt door een effectieve inzet van zoekmachine optimalisatie. In de SEO training gaan we actief aan de slag om jouw bedrijfswebsite of webshop beter vindbaar te maken.

SEA training

Veel bedrijven maken gebruik van Google Adwords. Maar haal je hier wel genoeg rendement uit? In deze SEA training leer je hoe je een succesvolle Google Adwords campagne opzet en onderhoudt.

Conversie optimalisatie

Hoe zorg je er nu voor dat de bezoekers van jouw website daadwerkelijk klanten worden? In deze training leer je wat je aan je website of webshop kunt veranderen om je conversie percentage te verhogen.

Social media marketing

Wil je social media in gaan zetten om jouw online resultaten te verbeteren en meer binding met je doelgroep te krijgen? In deze social media training bekijken we welke social media kanalen voor jouw bedrijf geschikt zijn, en hoe je deze inzet.

E-mail marketing

E-mail marketing is een heel doeltreffende manier om met je doelgroep in contact te blijven en nieuwe klanten te werven. In deze e-mail marketing training leer je hoe je e-mail marketing voor jouw bedrijf kunt inzetten.

WordPress training

Wil je zelf graag je WordPress website bijhouden? In deze WordPress training leer je hoe je WordPress voor jouw website kunt gebruiken. Natuurlijk kijken we ook direct of je website SEO vriendelijk is.

Hoe lang duurt een training?

Een online marketing training duurt een halve of een hele dag. Je krijgt een hoop informatie, dus een halve dag is voor de meeste mensen de beste keuze. Vooraf bespreken we wat we in de online marketing training gaan behandelen. Uiteraard is het mogelijk meerdere halve of hele dagen te boeken.

online marketing training

Locatie en kosten

De online marketing training wordt gegeven in Zoetermeer. Maar het is ook mogelijk de training te volgen bij jou op locatie of bij een vergaderlocatie naar keuze (extra kosten kunnen van toepassing zijn). Bij een online marketing training van een hele dag in Zoetermeer is de lunch inbegrepen.

Trainingen zijn altijd maatwerk. Informeer vrijblijvend naar de kosten.