Email Marketing

E-mail Marketing

E-mail marketing is nog steeds één van de meest effectieve manieren van online marketing. ISA online schrijft succesvolle nieuwsbrieven en rapporteert de resultaten.

E-mail marketing is ook voor kleine en middelgrote bedrijven een uitstekend middel om bestaande klanten meer aan je te binden, nieuwe klanten te trekken en meer verkopen of contactmomenten te realiseren. Toch maken nog weinig kleine bedrijven op de juiste manier gebruik van e-mail marketing.

E-mail marketing is meer dan 1 x per kwartaal een bericht sturen naar je bestaande klantenkring. Met e-mail marketing kun je je klanten enthousiasmeren, betrokken houden bij je bedrijf, meer aankopen laten doen en op de hoogte houden van interessante nieuwtjes.

E-mail marketing is niet alleen erg effectief, het is ook nog eens een goedkope manier om bij je klanten onder de aandacht te blijven. Een goede e-mail marketing campagne betaalt zich dan ook altijd uit!

ISA online schrijft jouw nieuwsbrief

In overleg stellen we vast wat er in je nieuwsbrief komt te staan, wie de ontvangers zijn en wat het gewenste resultaat is. ISA online schrijft vervolgens een succesvolle nieuwsbrief voor je.

E-mail nieuwsbrief verzenden

ISA online verzendt je e-mail nieuwsbrief via e-mailmarketing software. Je kunt al je ontvangers mailen, maar heb je veel ontvangers, dan kunnen we deze opdelen in groepen. Op die manier kun je de inhoud van je nieuwsbrief nog beter afstemmen op de ontvanger.

Layout en ontwerp

Een nieuwsbrief in je eigen huisstijl zorgt voor directe herkenbaarheid en is veel aansprekender dan een gewone e-mail. Je klanten zijn dan ook eerder geneigd je nieuwsbrief te lezen en om door te klikken naar je website. ISA online zorgt voor een e-mailnieuwsbrief geheel in jouw huisstijl.

Heldere rapportage

Na elke e-mail marketing campagne kun je de resultaten inzien. Onder andere hoeveel mensen (en wie!) de e-mail hebben geopend en hoeveel ontvangers hebben doorgeklikt naar je website. Na het versturen van een e-mailnieuwsbrief zie je dus direct het succes van je e-mail campagne!

Begin nu met e-mail marketing! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw onderneming door te spreken.