Pay Per Click Management

Google Adwords uitbesteden

Via Google Adwords kun je zeer gericht adverteren! Adverteren via Google Adwords zal je conversie en je aantal gerichte bezoekers dan ook een flinke boost geven! Adwords specialist ISA online zet succesvolle Adwords campagnes op voor bedrijfswebsites en webshops. De Adwords campagnes worden continu geoptimaliseerd voor het beste rendement!

SEA staat voor “search engine advertising”, oftewel zoekmachine adverteren. De advertenties in Google zijn bij veel mensen beter bekend als "Google Adwords".

Eén van de meest effectieve online marketing methoden is het adverteren via Google Adwords. Wanneer je een Google Adwords campagne start, wordt je website direct goed gevonden door nieuwe potentiële klanten! Door het inzetten van de juiste zoekwoorden in combinatie met een aantrekkelijke advertentietekst kun je heel specifiek de juiste doelgroep bereiken. Hierdoor zal je conversie zeker stijgen!

Voor elke klik op je Adwords advertentie betaal je een bepaald bedrag aan Google.

Adwords specialist

Adwords uitbesteden is voor de meeste ondernemers de beste keuze! Besteed je Adwords uit aan een Adwords specialist, dan weet je zeker dat je Adwords campagnes zo zijn opgezet dat deze het meeste rendement opleveren! Dit betekent lagere prijzen per klik, meer bezoekers naar je website en een hogere conversie! Adwords specialist ISA online optimaliseert je Adwords campagnes continu op klikprijs, advertentieteksten en zoekwoorden.

Kies ervoor om Google Adwords uit te besteden. Laat een succesvolle Adwords campagne opzetten en maandelijks optimaliseren door een ervaren Adwords specialist!

Kosten Adwords uitbesteden

De Adwords pakketten bij ISA online zijn altijd maatwerk! Ik kijk specifiek naar jouw online doelstellingen en doe je dan een helder voorstel over de inrichting en de maandelijkse optimalisatie van je Adwords campagne. Maatwerk hoeft echter niet duur te zijn! Vraag vrijblijvend informatie aan over het uitbesteden van Google Adwords.

Elke maand ontvang je een heldere rapportage van de behaalde resultaten.

Remarketing met Google Adwords

Besteed je je Adwords campagne uit aan ISA online, dan is dit inclusief een remarketing campagne (ook wel retargeting genoemd). Via andere websites wordt jouw advertentie of banner getoond aan mensen die jouw website al eerder hebben bezocht. Remarketing is zeer effectief en zorgt voor een hoge conversie! Je adverteert immers richting een bepaalde groep mensen die al eerder interesse hebben getoond in je bedrijf, product of dienst. Deze mensen zijn dan over het algemeen eerder geneigd een aankoop bij je te doen of contact met je op te nemen.

Direct gevonden

Bij zoekmachine optimalisatie kan het even duren voordat de resultaten goed merkbaar worden. Via een Google Adwords campagne ben je echter direct vindbaar voor je potentiële klanten.

Wanneer je Adwords campagne goed is opgezet en maandelijks wordt geoptimaliseerd, is jouw advertentie goed zichtbaar in Google. Bovendien betaal je met een goed opgezette Adwords campagne een lagere prijs per klik naar je website en zal je conversie hoger zijn.

Adwords account

Jij blijft te allen tijde zelf de eigenaar van het Adwords account! Dit is bij veel bureaus niet het geval. Ben je zelf eigenaar van het Adwords account, dan zorgt dit voor veel transparantie en flexibiliteit.

De werkelijke kosten per klik, de doorgevoerde wijzigingen etc. zijn altijd door jou te controleren. Je kunt er ook voor kiezen om te stoppen met de maandelijkse optimalisatie maar wel de Adwords campagne door laten lopen.

 

ISA online zorgt voor jouw online succes! Adwords uitbesteden? Bel 010 3073979!